Изработка на сайт
Вход
Търсене
Последни Новини
Галерия

НОВИ DEUTZ-FAHR

  • 30/07/2014 13:27
  • 0
Оферти
1 2 3 4 5
The Series 9 е един от финалистите за Трактор на годината 2015

Журито на Трактор на годината назначи нов DEUTZ-FAHR TTV 9340 като един от финалистите за най-добър Трактор Цената на годината.

Трактор на годината е един от най-престижните международни цени на селскостопанска техника. Всяка година жури, съставено от журналисти от най-големите земеделски списания на Европа, най-добрият трактора в областите на работа на терен, специално ползване и модерен и иновативен дизайн. През 2013 DEUTZ-FAHR спечели и двете от заглавието Трактор на годината и Златен трактор за награда за дизайн на 7250 TTV Agrotron.

Новият DEUTZ-FAHR Series 9 представлява същността на хай-тек прилага за трактори от горния сегмент на услугите: Тя поставя стандарти по отношение на производителност, производителност, ефективност и комфорт на шофиране. Превъзходството на Series 9 се проявява в най-трудните условия на терена - както по отношение на сцепление и маневреност, както и когато се използват с ПЗ. Отличителният стил, който е разработен в партньорство с Giugiaro Design, впечатлява с решителни линии на предния капак, както и интериора, който предлага максимална ергономичност в тази категория.

Победителят в конкурса Трактор на годината 2015 ще бъде обявен през ноември в EIMA 2014.

Изгодни оферти за дрехи